My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, March 17, 2011

~Hot Air Balloon!~


Salam!
Pagi!
Ye...17 - 20 Mac nie..
Hot Air Balloon!
Jum pakat pie ramai ramai...
ehehheheh
(Macam iye je kite pegi kan wafiy?)
Kalau berlapangan nak jugak pegi...
Mungkin pepagi or pepetang sket..
(tengoklah dan bergantung pada keadaan)
Mintak izin abie dulu okey..;-D

They will flying 29 balloon!
come come come!
(wat iklan tak berbayar ok..)
Antara ballon yang akan ade...
taraaaaaaaaaaaaa...









(wah! wafiy pun ade beb!)
kih kih kih






ini antaranyalah..
kalau nak lebih lanjut sila click sini ye...

Dan byk lagi acara yg diadakan especially tuk kanak..
Contest yang menarik menarik gitu...
So sesape yg mcm blurr n tak tahu nak wat pe hujung minggu ni...
Silalah ke sana..
(Halamak..Putrajaya sure jam bangat sih !)

------@ Ummie Aie'sya


6 comments:

  1. alaaa kuantan xde :(
    wafiy tlg bwk belon tu dtg kuantan bley?
    abg mika nk merase gak, huhu

    ReplyDelete
  2. last year pergi raina kecik lagi so ingat tahun ni nak pergi lah sbb raina dah besar senang sikit

    ReplyDelete
  3. na :huhuhu..cian abg mika , nnt kalau wafiy pegi..wafiy hantar kat abg mika ok?heee

    kak ilot : jom jom jom..ade belon mechellin!hehhe

    nurul : jum pegi jum!heheh, ni kalau wafiy pegi sah lah mulut diya nganga tgk, mata bulat beso nengok ha..heeee

    ReplyDelete
  4. confirm tak pi, slama ni mmg tak penah pi pun sya, ujang nak ke dok dlm jem n sesak2 dgn org, huh! takde nye........huhu...

    ReplyDelete
  5. kak emme: cheng plak nk p, tapi diya kena p penang plak hari ni smpai ahad..huuuuuuu
    kami jelah yg p..itupun kalau pi lah...huuuuu

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...