My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, March 24, 2011

~Hamboi Diyaaaa~


Salam dan hye,
Haishh...semalam saya cuti,
Cuti sebab spend masa dengan Abie Wafiy...
Dah seminggu  abie kat Penang hari tu,
Baru balik Semalam (Kul 1 pagi Rabu sampai rumah)
Dan Semalam jugak , kul 5 petang Rabu ke Sabah,
Selama lagi satu minggu,
Makanya wajiblah kitaorang anak beranak cuti,
T__T

Oklah, actually nak publish gambar ni hari selasa hari tu,
Tapi tak sempat,
Lagilah tak sempat bila semalam pun cuti,
erkkk....
Wafiy skang mmg lah masih lagi suka dan gembira bila duduk dalam baby chair tuuh,
Tapi jenuhla  nak kutip segala benda bila di baling2 ke bawah,
Tapi kalau diye tak makan selalunya biar dia menirap kat bawah,
Tapi skang laju sangat sampai ke dapur,
Habislah dia sapu segala minyak,












akhirnya nak nangis sbb tunggu bubur tak sampai sampai..
hahhahahha..
adeh la...
p/s :ohh kasut crocs tuh macam dah muat..
heheh..hadiah dari tanter siska ;-)

---------@ Ummie Aie'sya

7 comments:

  1. aiiii...bubur oh bubur....mana tak nangis wafiy, ummi wat bubur lama sgt, meh aunty eMMe tapau bubur mcD hahahahha~

    ReplyDelete
  2. wafiy comeiii...sabar ye,nanti ummi bawa bubur eh..huhu

    ReplyDelete
  3. hehehe.

    normal la tu sya. mika pon if dok dalam baby chair suka campak all things yang ada dalam tangan dia kat bawah. Esp. makan dekat restaurant ke ape kan, sebab dia nak keluar from baby chair tuh. ehehe.

    eh wafiy dah boleh pakai crocs eh, mika macam belum boleh muat lagik jek. huhuh. comel jek kan tengok die orang pakai. :)

    ReplyDelete
  4. comelllnyaaaa baby!!!!!!!!!!!!1

    ReplyDelete
  5. kak emme: hehheh, umie suka buli diye..syok tgk muka dia bila herot herot nak ngamuk!

    mrs nageb : hehehhe, awk sgt rajin bw, kagum!;-)

    jill :tula la pasal jill, eh, crocs diya kalau pakai stokin je mcm muat..hehehhehe,

    kila : tq..;-) wafiy shake hand ngan acik kila ;-)

    ReplyDelete
  6. kak.. skank ni berat ika naik 400grm jer.. normal ker? kalu tak naik 1kg? akak masak sendiri ker bubur wafiy? buat mcm maner..

    ReplyDelete
  7. amoi : iza, memang normal macam gitu, budak bila dah makin besar, melasak, diye akan naik sket je, ha ah, stakat ni akak masak bubur sendiri, hehhehe, tapi bagi jugak kalau dia lapar gigit biskut milna tu..hehhehe

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...