My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Wednesday, March 16, 2011

~Hye Peace!~

Assalamualaikum mokcik ...pokcik...kwn2..adik..abg2..kakak2...
Atuk dan nenek juga ye....
Aiseyyy mannn,
Lamanya wafiy tak update,
Dah mcm kaku plak..
(Chewah!mcm blogger hebat plak wafiy nih)
hehhehe...
oklah, ni hari ni Wafiy memang tunjukkan sesuatu,
Nie haaa...ni antara menan terbaru wafiy...

Wafiy kena susun ye kiub kiub chomel yang berwarna warni 
opssss..nak pilih yang mane satu ekkk nak mula dulu..

eeyah...ok ok..kita amek kuning...
pastu..ermmm..amek merahlah...

ehhh...ehhh...betul ke amek kuning dulu ni ye?

kejap kejap..
dok terpikir kejap...
kuning ke?kuning ke merah dulu ek???

eh umie..betul ke kuning ni dulu???
betul ke mieee????
Atau mie tolong watkan ley tak?


Ye.Manalah wafiy tahu yg mane satu  dulu..
kiub2 ni mesti disusun dan akan jadi cam 'tower' gitu...
Wafiy selalu tgk umie susun,
Tapi baru je wafiy nak test power nak wat sendiri..
Lupo la pulok...
(Sebenarnye wafiy tak reti pung!)
hehehhehe...
ehem ehem ehem...
Abie kami dah balik!!!!!!
(Alhamdulillah!)
Ade lagi nak story ni tapi entry lagi satu key...
baru nak ngarang nih..hehhehe
By da way, beberapa hari yang lepas wafiy bukan sesaje moody,
Wafiy testing umie je,
Ekekekekke....
Daaaa...........
c u!

------@ Naufal Wafiy




10 comments:

  1. bagusnye
    kecik2 lg dah pndai blogging, hahaha :p

    ReplyDelete
  2. wafiy~ auntie cubit pipi tu nak?!!!

    ReplyDelete
  3. na : diye memang pun!takpelah..skang ley ahh kongsi2..nnt dah besaq soh wat sendiri ahh..heheh

    ReplyDelete
  4. kak emme : hehehhe...diye skang kalau cubit dah tak mkn saman..hoho

    ReplyDelete
  5. nurul kalau masuk blog sya tgk gambar wafiy mesti menggeram tau bila kita nak jumpa ni

    ReplyDelete
  6. nurul : tuula..nak jumpa raina jugak...huhuhu, insyaallah...amin!
    heeeeeeee

    ReplyDelete
  7. tomey2......






    jom singgah n follow belog saya...
    http://inibelogfyna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. fyna :tq fyna...
    nnt saya jengah ye...

    ReplyDelete
  9. wah wafiy dah leh duduk tegap ye?firas boleh duduk kejap je pastu tumbang sendiri hehe

    ReplyDelete
  10. baru2 ni je boley...tapi kenkadang tu diye sesaje nak tumbang..diye igt sume tempat ade tilam agaknye..kena memantau lah jugok...tapi skang dia lagi suka berdiri..nak soh org main2 sambil diri...adeii

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...