My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Thursday, March 3, 2011

~Mak cik Mak cik Wafiy~


Assalamualaikum,
Hye acik hye pak cik!
(ade ke pak cik yang bace blog wafiy ni?)
ehem hem ehem ehem..
(blog wafiy @ blog umie laaaaa)
ehem ehem ehem...
(tunggulah suatu hari nnt wafiy mesti ade blog sendiri!)

hehehhehe...
okaylah,
petang petang cam gini,
best kalau tdo..
Tapi wafiy skang dah tak ley tido siang,
(siaplah malam kang umieee yeeee)
Acik dan pakcik yang disayangi..
(eceicei...sungguh wafiy sayang kamu!;-))
wafiy nak citer pasal mak cik mak cik wafiy...
ye mereka adalah merupakan adik kepada umie...
dan jugak adik kepada abiee...

Meh wafiy kenalkan ek...
oppsss...nak bgtau...
entry kali ni adalah entry bertema..
"i miss u"..........
ye...wafiy rindu bangat ni sama ini orang....
Pertamanya cik diela @ mak ngah dila...
Ini dia mak ngah diela..

Nama penuh mak ngah : Dalila
Status : Bujang trang tang tang
Mak ngah masih single wooo...
Tapi mak ngah masih study..kat UMT, ganu kite!
Mak ngah ni memang paling suka dukung wafiy,
wafiy celik je mata trus nak dukung,
tapi kalau wafiy oouukkk terus bagie ke umie,
humph..!
ehehhe..tapi wafiy sayang mak ngah jugak...
luf u mak ngah!

okay...yang kedua...
orangnya lembut aja....
adik kepada umie...adik kepada mak ngah...
Cik Lia...
Nama Penuh :Alyaa Amirah
Status : Bujang yang lum terlajak..sweet 22 gitu!
cil lia ni suka gelak gelak,
Cik lia pun masih study,
Kat Uitm , perlis.....
cik lia ni kalau sem break, mesti lepak cc,
pendek kata tukang jaga kedai tok abah sepanjang cuti
(hahahhaha, walaupun cik lia malaih sebenaqnya)
cik lia ni pun suka dukung wafiy!
pastilah wafiy sayang cik lia!!!!!!!

Dan mak cik wafiy yang lagik sorang ni,
Dekat aje...
Nama acu : Hafiza
Status : Ohhh pastilah bujang !
Acu ni pun masih study, tapi dokat je...
kat UPM,
Acu ni pandai masak...
suka buat resepi itu dan ini,
(hehhehe, kek tiramisu wafiy belum rasa hokeyyy)
antara resepi yang acu suka masak adalah:
kek tiramisu, pizza, spagetti, macarroni chesse...
perghhh..acu mmg omputeh style lohhhhhhh...
hehhehehe
ye......itulah mereka...
wafiy ade pak cik jugak...
tapi...next time lah ek....
pak de dun be mad okaayyy????????

dan buat mak cik makcik dan pak cik pak cik yang sedang bace kat blog wafiy ni...
(ehem ehem ehem..yeerrrrr..blog umie la jugak)
wafiy pun rindu jugak!
BIG HUG PLEASE!!!!!


--------@ Naufal Wafiy

5 comments:

  1. hahahaha. kemain iklan makcik wafiy. dah mcm forum dlm majalah nak berkenalan je. :p

    ReplyDelete
  2. ehem...ehemm... upm? Fakulti apa? mana tau kot2 jumpa ke...

    ReplyDelete
  3. fad : hahahhaha, iklan rindu!

    kak ilot : fakulti ekonomi, kak ilot, saya pun kat fakulti econs jugak!hehehhe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,makcik dalila tu dah berpunye ke belum cantik orgnya tentu baikkan.

    ReplyDelete
  5. anonymous:waalaikumusslam...hehehe...tak tahulah dik...tapi lum kawen la..hehehhe...

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...