My photo
Saya adalah seorang Hamba Allah.Saya juga seorang anak.Saya adalah isteri dan umie kepada gemboi-gemboi saya.Saya bahagia dengan nikmat Allah selama ini.Alhamdulillah.

Monday, March 21, 2011

~Kerusi Makan Saya~

Salam dan selamat pagi,
Pepagi tadi dah de kerja dan sangat kebizian,
Dan skang dah ok,
Internet pun dah ok,
hehhe..
Tadi sibuk dok edit gambaq,
Tak tau nak cita yang mana satu dulu,
hehhehe..
Citer pasal hadiah yang wafiy dapat hari Jumaat hari tu,

sakan lah diya duduk dalam tuh...
ter kenyeh kenyeh...

haih...suka sangat diyaa nih

eewahhhh!

siap bawak lipan sekali naik atas kursi tuh...
ni pak long ba an Wafiy..
Pak Long baru form 5,
dia belajaq kat MTDM..
(promote sekejap)

dan inilah tokde...
tokde yang kasik kursi nih..
tq lah ye tokde..
hehhehe

Bila dah ade kursi nih mmg asik boh je la diya dlm tuh..
Bila nak masak..sama2 dok kat dapuq..
hehhehehe...
Letak dlm tuh diam lah diya...
Biasalah benda baru...
masih xcited lah diya...

Sabtu hari tu kitaorang jadi ke Hot Air Balloon Festive.
Heheheh,
Jap nak edit edit gambar dulu..
Kang kita kasi publish okay....
tungguuuuuuuuuuu....

----@Ummie Aie'sya



5 comments:

  1. senanglah wafiy nak duduk dalam tu ek.
    kysha dah tak mau.dipanjat nye adalah.huhuu

    ReplyDelete
  2. haih afni pun tgh berkira2 nak beli hi-chair. risau je kot dani x nak duk dalam tu.

    ReplyDelete
  3. zuris :hehhe, ni tak tahu lah sampai bile diye nak duduk, hhehehehhe

    afni : tuula bebudak ni kita tak ley jangka kan..kadang2 benda baru ja diya suka..adeh...

    ReplyDelete
  4. sha,

    baby chair wafiy sama ngan mika jugak
    hehe beli kat ikea kan?
    mika tak boley nak tinggalkan dia dok sorang dalam baby chair tuh.
    dia dah pandai panjat. bahaya.
    ehehe.

    ReplyDelete
  5. jill,
    ha ah..tokde diya kasik hadiah..
    bli kat ikea jugak..
    hehhehe
    mika dah besar kan?
    dah pandai panjat2..nak jalan lah tuuuu

    ReplyDelete

Lagu Kita

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...